• header

Over mij & contact

Het maken van films zat er bij mij al vroeg in. Het begon allemaal met online game-video's. Dit vond ik altijd al leuk om te maken en daardoor heb ik gekozen om de opleiding Media, Informatie en Communicatie te doen aan het Saxion in Enschede. Na het afstuderen ben ik begonnen met het filmen van bruiloften. Op dit moment (2019) heb ik 2 jaar ervaring in het maken van trouwfilms en dat zijn ongeveer 30 bruiloften. Daarnaast heb ik al voor verschillende bedrijven leuke promotiefilms mogen maken.

Ik hoor graag wat ik voor jou kan doen. Neem daarom gerust contact op, ik reageer zo spoedig mogelijk.

EDENDIS Videografie

Israël Emanuelplein 1
7772 BH Hardenberg

  06-29209846
  info@edendis.nl

Contactformulier

 • * velden zijn verplicht.

Volg ons op:

 • De Trouwfilm

  DE TROUWFILM

  Elke trouwfilm die EDENDIS maakt is persoonlijk en uniek. Een goede trouwfilm is namelijk een goed verhaal, van begin tot eind

  Lees meer
 • Film voorbeelden

  FILM VOORBEELDEN

  Hieronder vind je verschillende wedding clips van EDENDIS. Dit is dus wat je ook mag verwachten van jullie bruiloft

  Lees meer
 • Pakketten en prijzen

  PAKKETTEN EN PRIJZEN

  Bekijk de pakketten en prijzen van EDENDIS

  Lees meer
 • Han & Astrid

  "Wauw Ewald, echt prachtig!!!! Nog mooier dan we hadden durven hopen, we vinden het echt perfect!"

  Han & Astrid
 • Hans & Annelot

  "Het eindresultaat overtrof al onze verwachtingen, de prachtige beelden hadden onze dag niet mooier kunnen weergeven!"

  Hans & Annelot
 • Caspar & Renske

  "Wat een onwijs mooie aftermovie! Supergaaf!! Complimenten, we zijn er erg blij mee! "

  Caspar & Renske

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.