• header

De Trouwfilm

Elke trouwfilm die EDENDIS maakt is persoonlijk en uniek. Vóór de bruiloft probeer ik jullie zo goed mogelijk te leren kennen om erachter te komen wat voor jullie echt belangrijk is. Met deze informatie in het achterhoofd zal ik jullie bruiloft zo mooi mogelijk vastleggen. Hiervoor geldt voor ieder bruidspaar dat ik de hele dag aanwezig ben, als jullie dat willen natuurlijk. Een goede trouwfilm is namelijk een goed verhaal, en een goed verhaal heeft een begin en een eind. 

Op de bruiloft probeer ik zo min mogelijk op te vallen. Ik ben de hele dag opzoek naar de juiste combinatie tussen goede beelden, en niet te storend aanwezig te zijn voor jullie en de daggasten. Daarnaast zal ik altijd mijn gewenste plek met de fotograaf afstemmen zodat wij elkaar nooit in de weg lopen. Op deze manier hebben jullie fantastische foto's én prachtige filmbeelden. 

Het filmen gebeurd met een professionele 4K camera. Dit wil zeggen dat er heel veel pixels zijn en dat de film daardoor heel scherp wordt. Daarnaast gebruik ik een gimbal. Dit is een apparaat die ervoor zorgt dat er geen schokken in beeld komen. Jullie film wordt dus super smooth en stabiel. Elk moment vraagt om een specifieke lens. Ik heb meerdere lenzen zodat ik voor elke situatie de juiste lens kan kiezen. 

Uiteindelijk kiezen jullie wat jullie aangeleverd willen krijgen. Wat je ook kiest, je hebt altijd een echte Wedding Clip. Dit is een korte clip van 3-4 minuten die alle hoogtepunten laat zien. Daarnaast zijn er nog meer keuzes zoals een lange versie van ongeveer 30 minuten en andere extra opties. Kijk voor meer uitleg hiervoor bij Pakketten en prijzen.

Volg ons op:

 • Film voorbeelden

  FILM VOORBEELDEN

  Hieronder vind je verschillende wedding clips van EDENDIS. Dit is dus wat je ook mag verwachten van jullie bruiloft

  Lees meer
 • Pakketten en prijzen

  PAKKETTEN EN PRIJZEN

  Bekijk de pakketten en prijzen van EDENDIS

  Lees meer
 • Han & Astrid

  "Wauw Ewald, echt prachtig!!!! Nog mooier dan we hadden durven hopen, we vinden het echt perfect!"

  Han & Astrid
 • Hans & Annelot

  "Het eindresultaat overtrof al onze verwachtingen, de prachtige beelden hadden onze dag niet mooier kunnen weergeven!"

  Hans & Annelot
 • Caspar & Renske

  "Wat een onwijs mooie aftermovie! Supergaaf!! Complimenten, we zijn er erg blij mee! "

  Caspar & Renske

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.